donderdag 2 april 2015

Bankstellen

Hoe fijn is het om in de avond lekker te relaxen in een bankstel en even uit te rusten van de dag. Vaak is het tijd om samen even televisie te kijken of een boek te lezen. Daarom is het belangrijk dat een bank comfortabel zit en lekker ruim is. Waar je vroeger alleen een tweezits of driezitsbank had heb je nu heel veel mogelijkheden zoals je hieronder ziet. Wil je de ruimte echt efficiënt benutten misschien is dan een hoekelement iets voor je. Let op een bankstel is een erg belangrijk onderdeel van een huiskamer en zeer bepalend voor de rest van de ruimte.

Je kan een bankstel combineren met een poef of met een aparte lounge bank en een paar gekleurde of effen kussens. Je kan ook werken met een leuk gekleurd plaid wat ook lekker warm is voor een koude winteravond. Zo kan je een bank helemaal aanpassen naar je eigen smaak en wensen.


De keuze is enorm groot en dat maakt het niet altijd eenvoudig een keuze te maken, het is wel verstandig een na te denken over het materiaal waar je naar op zoek gaat. Dit is erg persoonlijk er zijn mensen die een duidelijk voorkeur hebben voor leer of stof. Leer is vaak wat makkelijker in onderhoud terwijl stof in eerste instantie wat warmer aanvoelt.

De kleur is natuurlijk erg persoonlijk maar als je van verandering houdt dan is het misschien een tip om een neutrale kleur bank te nemen. Je kan dan werken met leuke gekleurde kussens en/of plaid mocht je dan van kleur willen veranderen dan is dit veel makkelijker. Ben je geen type voor verandering, ja dan is het ook leuk om toch met een leuke kleuren combinatie van bank te gaan werken. Met een beetje lef kan je een super leuk effect creëren.

Trendy Chesterfield bank


Helemaal terug van weggeweest is de bruin leren Chesterfield bank deze combineert leuk bij bijvoorbeeld een stoer industrieel interieur of bij de trendy western look doet deze het bank het ook goed. Combineer deze bank met een luie stoel of vloerkleed met een gevlekt koeien print dan maakt je helemaal de blits. Veel plezier en succes met het uitzoeken van je nieuwe aanwinst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten