donderdag 19 februari 2015

Koperen verlichting

Steeds meer zie je de mooie oude koperen kleur in de verlichting terugkomen, de koperen kleur is lange tijd weggeweest maar nu weer helemaal hip. Het koper heeft een mooie natuurlijke uitstraling en de glans geeft een luxe gevoel. Wat het grote voordeel van koper is dat het eigenlijk past bij heel veel soorten van inrichting. Hier een omschrijving van een paar trendy interieurstijlen.
De natuurlijke inrichting kenmerkt zich door het gebruik van kleuren en materialen die rechtstreeks uit de natuur komen, koper past hier perfect bij en komt goed tot zijn recht tussen de natuur kleuren bruin, crème, wit en grijs. Door het gebruik van een koperkleurige lamp geeft u het interieur een mooi natuurlijk accent. Mooi voor boven een stoere houten tafel of bij een steiger houten loungebank.
De landelijke inrichting is te herkennen aan de gezellige sfeer met een oude houten tafel die mooi gedekt is of aan een relaxte bank met kleurrijke kussens. De glanzende koperkleur past perfect bij deze inrichting door de warme uitstraling van het koper. Een of meerdere koperen hanglampen boven de tafel en een vloerlamp voor naast de bank maakt het interieur helemaal compleet.
De moderne inrichting krijgt juist door het gebruik van koperen verlichting een hele aparte look. De combinatie van de kleuren zwart, wit en grijs die vaak worden gebruikt in een modern interieur gaan prima samen met de warme glanzende koperkleur. De modellen zijn vaak vormgegeven door mooie eenvoudige ronde vormen die mooi aansluiten bij de strakke vormgeving in een modern interieur.
De Scandinavische inrichting is eigenlijk een combinatie van modern en natuurlijk wonen, we zien steeds meer Scandinavische invloeden in het interieur komen. Het gebruik van natuurlijke materialen samen met de moderne vormen sluiten perfect bij elkaar aan. Wanneer u deze stijl combineert met mooie koperen lampen zult u versteld staan van het effect.

Er zijn veel koperen hanglampen maar ook zijn er vloerlampen, wandlampen of tafellampen te koop in het koper. De hanglampen zijn te krijgen in een mooie ronde vormen of in de vorm van een heksenhoed. Er zijn lampen in  glanzend koper maar er zijn ook lampen uitgevoerd in het mat koper. Koperen lampen zijn eigenlijk in elke ruimte in huis te gebruiken, of het nu de woonkamer, keuken of slaapkamer is.

Op de site van www.koperen-lampen.nl staan mooie hanglampen in het koper kleur, het voordeel van deze site is dat ze een eigen showroom hebben waar je de lampen in werkelijkheid kan zien. Het verkooppersoneel heeft verstand van zaken en is behulpzaam en vriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten